Medewerker schoonmaak (parttime 18-22 uur per week)

  • Home
  • Vacatures
  • Medewerker schoonmaak (parttime 18-22 uur per week)
Mensen behorende tot de arbeidsmarktdoelgroepen worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren

Wat ga je doen?
In deze functie ga jij tijdens kantooruren als medewerker schoonmaak aan de slag in ons nieuwe kantoorpand aan de Noord Esmarkerrondweg te Enschede. Samen met je collega ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonhouden van het hele gebouw; de kantoren, algemene- en kleedruimtes, de kantine, het sanitair, e.d.. Daarnaast ben je onder meer de gastvrouw/heer ten aanzien van de kantine (zelfbediening) in lunchtijd. Je zorgt ervoor dat het drinken, de yoghurt en de soep klaar staan en dat na lunchtijd de kantine weer schoon en netjes is. Ook bied je ondersteuning bij bedrijfsbijeenkomsten (denk aan recepties, paaslunch, kerstmarkt, etc.).
Jij zorgt voor een schone en prettige werkomgeving voor je collega’s. Daarnaast vervang je jouw directe collega bij ziekte of vakantie.

Wat vragen wij van je?
Jij bent die enthousiaste hulpvaardige gastvrouw/heer die klantgerichtheid en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Je bent zelfstandig, maar vindt het ook erg prettig om samen te werken met anderen. Wij hoeven jou niet te vertellen wat er moet gebeuren, want - na een prettige inwerkperiode uiteraard - zie je het werk liggen. Jij bent dan ook een echte aanpakker.
Je hebt al enige ervaring in het schoonmaken van ruimtes (1 à 2 jaar). Je behoudt het overzicht en zorgt ervoor dat alle spullen weer netjes op de plek komen te staan waar ze horen. Dit weet je ook aan anderen te vertellen, zodat we samen het gebouw netjes en schoon houden.
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en blijft indien nodig wat langer of komt eventueel op andere (werk)dagen dan je gewend bent.

Verder ben je in het bezit van of bereid het certificaat HACCP (‘veilig met eten en drinken omgaan’) en hygiëne te behalen.


Wat bieden wij jou?
Een leuke baan in een enthousiast bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met de kennis, ervaring en de zwaarte van de functie.
Op deze vacature is de CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland van toepassing.


Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Shirley Laarhuis (directiesecretaresse), T 06 2652 0459. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette Put (hoofd P&O), T 06 5170 3978.

Informatie over Onderhoud Enschede B.V. is te lezen op onze website
www.onderhoudenschede.nl.



Solliciteren?
Je CV en een schriftelijke motivatie dient uiterlijk zondag 5 mei 2024 binnen te zijn en
kun je per mail sturen naar personeel@onderhoudenschede.nl of per post naar
Onderhoud Enschede B.V., t.a.v. afdeling P&O, Noord Esmarkerrondweg 419, 7533 BL Enschede
o.v.v. ‘vacature medewerker schoonmaak’.


Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website