Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Werkzaamheden
Onderhoud Enschede BV verzorgt met 275 medewerkers in opdracht van de gemeente Enschede het onderhoud de aanleg van de openbare ruimte. Voorbeelden hiervan zijn: onderhoud plantsoenen, grasmaaien, bomen snoeien, bebording, riolering, maar daarnaast verricht het team Begraven werkzaamheden op de Ooster-, Wester-, en RK-begraafplaats in Enschede.
Door de breedte van de organisatie is Onderhoud Enschede in staat om projecten en werkzaamheden integraal op te pakken en kunnen de verschillende afdelingen elkaar assisteren daar waar nodig.

Arbeidsmarktdoelgroepen
Doordat 60% van haar medewerkers bestaat uit arbeidsmarktdoelgroepen, levert Onderhoud Enschede BV een belangrijke bijdrage aan de huidige arbeidsmarktdoelstellingen van de gemeente Enschede. De mix van vakkrachten en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgen voor een dynamisch bedrijf dat in staat is om op veel verschillende disciplines in de stad aan het werk te zijn.

Certificering
Medewerkers van Onderhoud Enschede beschikken over verschillende gecertifeerde vakinhoudelijke diploma's. Voorbeelden daarvan zijn European Tree Worker (ETW), monteursopleidingen NEN 1010 en 3140, VCA, Flora en Fauna niveau 1, 2, 3 en controleur Flora en Fauna. Daarnaast vindt Onderhoud Enschede het belangrijk om blijvend aandacht te geven aan opleiding. Zo hebben alle medewerkers een leer-werk traject gevolgd bij PTC Mens en Organisatieontwikkeling, ieder op zijn/haar eigen niveau. Bovendien hebben onze uitvoerders recentelijk een diploma Opzichter Uitvoerder Buitenruimte behaald of ze volgen op dit moment deze opleiding.

Onderhoud Enschede BV is een geaccrediteerd leerwerkbedrijf. Wij willen mensen een kans geven om zich binnen Onderhoud Enschede BV te ontwikkelen en daar waar mogelijk door te stromen naar het reguliere bedrijfsleven. Een voorbeeld hiervan is de leerwerkploeg wegenbouw, waar mensen de kans krijgen zich te ontwikkelen tot stratenmaker. Veel van de door ons opgeleide mensen stroomt hierbij door naar reguliere bedrijven in de omgeving.

Onderhoud Enschede BV is de voormalige onderhoudsafdeling van de gemeente Enschede, en is per 1 maart 2016 van start gegaan als zelfstandige BV.

Gegevens
Onderhoud Enschede BV
Noord Esmarkerrondweg 419
7533 BL Enschede

KVK: 65467264
BTW: NL856124345B01
IBAN: NL42RABO0304413720 

Share our website