(leerling) Boomverzorger/ETW’er (37 uur) 202210 HH

 • Home
 • Vacatures
 • (leerling) Boomverzorger/ETW’er (37 uur) 202210 HH
Wat ga je doen?

Als boomverzorger ETW’er heb jij een grote passie voor bomen. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het goed onderhouden van bomen met als doel deze bomen veilig en gezond te houden. Dit doe je door het snoeien met behulp van klimtechniek en/of een hoogwerker. Daarnaast ben je ook bezig met het zagen en kappen van bomen. Je plant en verplant de bomen, werkt aan standplaats verbetering en je geeft advies. Ook voer jij de boomveiligheid-keuringen uit voor de bomen waar jij mee aan de slag bent geweest.

Jij neemt binnen het team de leiding (aansturing van 2 a 3 collega’s op de werkplek) en zorgt ervoor dat het werk conform wet en regelgeving en bestek uitgevoerd wordt. Jij bent een echte teamplayer en weet anderen als geen ander te motiveren.


Wat zoeken wij?

Je hebt een ETW opleiding afgerond of jij sluit deze op korte termijn af.
 
Let op: Heb jij geen opleiding in het groen of als ETW’er maar wel een grote passie voor groen en/of bomen solliciteer dan ook want wij leiden jou graag op. Je gaat dan een BBL- opleiding Boomverzorging/ETW volgen. Daarnaast ga je als leerling-boomverzorger aan de slag bij Onderhoud Enschede BV. Je hebt dus dan gelijk een baan.

Je bent gemotiveerd om het certificaat European Treeworker (ETW) te behalen óf je bent al bezig met de opleiding hiervoor, of hebt deze al afgerond. Uiteraard werk jij heel graag in de buitenlucht.
 • Bij voorkeur ben je minimaal in het bezit van een MBO niveau 3 diploma. In het groen heeft de voorkeur.
 • Je bent fysiek in staat om zwaar lichamelijk werk te verrichten én je hebt geen last van hoogtevrees.
 • Je bent vaardig en vertrouwd met het gebruik van een kettingzaag.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot veiligheid en werk.
 • Je bent in bezit van een VCA-certificaat (of bereid deze te halen) en bij voorkeur ook BHV-diploma.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en het liefst ook C.
 • Je bent bereid mee te draaien in de wachtdienst (1x in de 6 weken).

Wat bieden wij?

Een hele leuke baan bij een professionele organisatie die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je krijgt volop de ruimte om initiatief te nemen en waar nodig gezamenlijk met jouw team te bouwen aan een nog betere boomploeg. Verder krijg je:
 • Een gegarandeerde werk- en opleidingsplek bij Onderhoud Enschede BV;
 • Een goed salaris op basis van de Hoveniers CAO;
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw leidinggevende.
 • Persoonlijke doorontwikkeling binnen jouw vakgebied.
Start je groene toekomst vandaag nog bij Onderhoud Enschede BV binnen een heel leuk team. Wij helpen jou graag bij het succesvol starten van jouw groene carrière.
Solliciteren?
Meer informatie over de vacature kun je krijgen via Han Houdel (uitvoerder), tel: 06-23261608. Informatie over de procedure kun je opvragen bij Lot Heij (adviseur P&O), tel:06-38163874).
Enthousiast geworden? Stuur dan jouw schriftelijke motivatie en CV uiterlijk 14 november 2022. Deze kun je sturen via e-mail naar administratie@onderhoudenschede.nl of naar Onderhoud Enschede BV., t.a.v. Lot Heij, P&O-adviseur, Hengelosestraat 77, 7514 AE Enschede, o.v.v. “boomverzorgers/ETW’ers”. Graag in het onderwerp van de e-mail eveneens “vacature boomverzorgers/ETW’ers” vermelden.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 21 november 2022.
 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website