Groenvoorziener openbare ruimte fulltime (m/v)

Wat ga je doen?

Werken bij een superleuke organisatie met een hoog maatschappelijk belang. Binnen deze organisatie, die zich steeds verder aan het professionaliseren is, voer jij werkzaamheden uit met betrekking tot het onderhouden en (in beperkte mate) aanleggen van groenvoorzieningen in de openbare ruimte. Daarbij voer je algemene reinigingswerkzaamheden uit.
Je begeleidt hierbij een ploegje (2 à 3 collega’s) waarbij je ervoor zorgt dat deze medewerkers hun werk uitvoeren conform de gemaakte kwaliteitsafspraken. Daarbij zorg je ervoor dat deze werkzaamheden efficiënt en gestructureerd worden uitgevoerd. Je weet als geen ander om op een veilige manier om te gaan met de machines en apparatuur in de openbare ruimte. Je bent een kei in samenwerken. Jij weet als geen ander je handen uit de mouwen te steken en je bent in staat jouw collega’s te motiveren.

Uiteraard krijg je aanwijzingen en instructies van de voorman. Je voert (dagelijks) overleg met de uitvoerder over de door jou uit te voeren werkzaamheden.

Wat vragen wij van je?

- een afgeronde groenopleiding op minimaal niveau 3 niveau BOL of BBL en/of aantoonbare werkervaring.

- je hebt oog voor kwaliteit en deze weten toe te passen in je eigen werkzaamheden en die van het ploegje die jij aanstuurt.
- je bent een kei in het werken in teamverband, je kunt je collega’s stimuleren en hebt ervaring in het
  werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder ben je natuurlijk allround inzetbaar en bereid om te werken in de weekenden (volgens een vastgesteld rooster).

- je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te behalen. Je bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B of BE.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke baan in een enthousiast bedrijf met mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met kennis, ervaring en de zwaarte van de functie. Op deze vacature is de cao voor het Hoveniersbedrijf in Nederland van toepassing.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen
met Lisette Put (P&O Adviseur) per mail:
l.put@onderhoudenschede.nl.

Voor informatie over Onderhoud Enschede B.V. verwijzen we je naar onze website www.onderhoudenschede.nl.


Solliciteren?

Je CV en schriftelijke motivatie kun je per mail sturen naar personeel@onderhoudenschede.nl of
per post naar Onderhoud Enschede B.V., t.a.v. afdeling P&O, Noord Esmarkerrondweg 419,
7533 BL Enschede, o.v.v. ‘vacature groenvoorziener’.Wij zoeken graag zelf naar onze nieuwe collega’s.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website