Groenvoorziener A openbare ruimte fulltime (m/v)

  • Home
  • Vacatures
  • Groenvoorziener A openbare ruimte fulltime (m/v)
Functie-doel

Leuk werk in het groen en in een bruisende stad! Jij zet je met je collega’s in om deze netjes te houden en een plek te laten zijn waar mensen graag willen wonen. Daarnaast ga je aan de slag met mooie projecten waarin je ook jouw deskundigheid kunt inzetten.
Dit doe je samen met collega's die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als Groenvoorziener A ben je werkzaam als ‘kopman’ van één of meerdere uitvoeringsploegjes van in totaal 4-6 personen. Je stuurt de medewerkers van jouw ploegje(s) aan en zorgt ervoor dat zij hun werk efficiënt en gestructureerd uitvoeren, volgens de gemaakte (kwaliteits-)afspraken. Als geen ander weet je op een veilige manier te werken in de openbare ruimte en met de beschikbare machines.
Je bent een kei in samenwerken, hebt inlevingsvermogen, waardoor je je collega’s maar ook de burgers op een goede manier te woord kunt staan. Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet als geen ander je collega’s te stimuleren.


Wat vragen wij van je?
 
  • Je hebt een afgeronde groenopleiding op minimaal niveau 3/4 niveau BOL of BBL en/of een brede vakgerichte ervaring.
  • Je bent in staat en bereid om samen met jouw collega’s verantwoordelijkheid te nemen voor het dagelijkse onderhoud in de stad, eventuele aanleg van projecten
    en de afgesproken kaders hierbij te bewaken.
  • Je bent een kei in samenwerken en vindt het leuk om mensen die wat meer begeleiding nodig hebben aan te sturen en te begeleiden bij hun ontwikkeling.
  • Je bent bereid om een aantal keren per jaar in de weekenden te werken (volgens een vastgesteld rooster).
  • Je bent communicatief sterk, je kunt meedraaien in de ploeg, maar durft hier ook boven te gaan staan als de situatie daarom vraagt.
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te behalen. Je bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B of BE.


Wat bieden wij jou?

Bij ons vind je niet zomaar een baan, maar een avontuur vol mogelijkheden. We zijn een enthousiast bedrijf dat jou niet alleen een leuke werkomgeving biedt, maar ook volop kansen geeft om jezelf te ontwikkelen en te groeien. En dat is nog niet alles! Je kunt rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat recht doet aan de uitdagingen van de functie. Jouw kennis en ervaring worden beloond op een manier die bij jou past.

Bovendien werken wij volgens de cao voor het Hoveniersbedrijf in Nederland, dus je kunt vertrouwen op een solide basis voor jouw arbeidsvoorwaarden.
De functie is ingeschaald in schaal 4 van de cao, met een maximum van € 2.923,29 op basis van een 37-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Klaar om je carrière naar een nieuwe hoogte te tillen? Sluit je aan bij ons team en ontdek wat er allemaal voor jou in het verschiet ligt!

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met 
Wietse Wes T 06-5163 2327
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette Put T 06-5170 3978
Voor verdere informatie over Onderhoud Enschede B.V. verwijzen we je naar onze website: www.onderhoudenschede.nl.


Solliciteren?
Je CV en een schriftelijke motivatie dient vrijdag 26 april a.s. binnen te zijn en
kun je sturen per mail naar personeel@onderhoudenschede.nl of per post naar
Onderhoud Enschede B.V., t.a.v. afdeling P&O, Noord Esmarkerrondweg 419,
7533 BL Enschede, o.v.v. ‘vacature groenvoorziener A’.


Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website