Meerdere (leerling) boomverzorgers/ETW’ers


 
Functie: Leerling boomverzorger
 
Als (Leerling) Boomverzorger ETW’er  heb je een passie voor bomen! (Assisteren bij) klimmen, beveiligen van je werkplek, opruimen van je snoeiafval en toezichthouden op passanten is onderdeel van je werk. De boomverzorger ETW’er voert zijn taken uit in de boom en als leerling voer je de werkzaamheden uit op de grond. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid rondom de werkplek. Eisen: Je werkt graag in de buitenlucht Je hebt een ETW opleiding afgerond of je bent gemotiveerd en instaat om deze af te gaan ronden. Sowieso heb je al opleiding in de ‘groen’ richting afgerond en je hebt een passie voor bomen.
 
Maar vooral: Je hebt een aanpakkersmentaliteit! 
 
Wat ga je doen?
Je gaat een BBL- opleiding Boomverzorging/ETW volgen. Daarnaast ga je als leerling-boomverzorger aan de slag bij Onderhoud Enschede BV.
Als leerling-boomverzorger werk je vier dagen per week en ga je één dag per week naar school. Tijdens dit BBL-traject staat jouw ontwikkeling centraal.
Als leerling-boomverzorger word je onderdeel van een vast team dat volledig zelfstandig aan de slag gaat. Je ondersteunt de boomverzorgers bij alle voorkomende werkzaamheden van het vak; zoals het snoeien, het (ver)planten en het rooien van bomen. Je leert tijdens het werk van je collega-boomverzorgers en je gaat daarnaast in opleiding voor het ETW-certificaat.
Wat zoeken wij?
  • Je bent gemotiveerd om het certificaat European Treeworker (ETW) te behalen óf je bent al bezig met de opleiding hiervoor, of hebt deze al afgerond
  • Bij voorkeur ben je minimaal in het bezit van een MBO niveau 3 ‘groen’ diploma
  • Je bent fysiek in staat om zwaar lichamelijk werk te verrichten én je hebt geen last van hoogtevrees
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot veiligheid en werk.
  • Je bent in bezit van een VCA-certificaat en bij voorkeur ook BHV-diploma
Wat bieden wij?
  • Een gegarandeerde werk- en opleidingsplek bij Onderhoud Enschede BV;
  • Afhankelijk van je werk- en opleidingsprestaties heb je uitzicht op een mooie baan;
  • Een goed salaris op basis van de hoveniers cao;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw leidinggevende;
  • Gratis deelname aan andere vak-gerelateerde cursussen.
Dus ben jij bezig met een opleiding tot boomverzorger? Of zou je graag een opleiding willen gaan volgen? Dan helpen wij jou graag aan een mooie leer- werkplek! Start je groene toekomst vandaag nog bij Onderhoud Enschede BV met persoonlijke aandacht, begeleiding en vele andere extra’s helpen we jou bij het succesvol starten van jouw groene carrière.
Wil je solliciteren?
Je CV en een schriftelijke motivatie voor een eerste sollicitatieronde dient uiterlijk 7 januari 2019 binnen te zijn en kun je sturen via e-mail naar administratie@onderhoudenschede.nl of naar Onderhoud Enschede BV., t.a.v. mw. M.A.E. Kamphuis, P&O-adviseur, Hengelosestraat 77, 7514 AE Enschede, o.v.v. “boomverzorgers/ETW’ers”. Graag in het onderwerp van de e-mail eveneens “vacature boomverzorgers/ETW’ers” vermelden. Mochten er onvoldoende reacties zijn, dan kijken wij eveneens naar sollicitatiebrieven die na 7 januari 2019 binnenkomen.